Közösségi szolgálat
Belépés



 

A sajtóban:

Sárréti Híd 2010.04.

Bogárd és Vidéke 2010.04.

 

A hét fantasztikus volt! Remek programokon vehettünk részt. Köszönet a szervezésért!!! Minden vendég nagyon kedves volt, jól összerázódott a csapat és nagyon jól éreztük magunkat. A hét során Magyarország nevezetes városait és turista látványosságait látogattuk meg, úgy gondolom ez nemcsak nekünk, de vendégeinknek is nagyon tetszett. Örülök, hogy létrejöhetett ez a program, remélem jövőre folytatása következik!
Hortváth Réka 10.c

Az idei cserekapcsolatba részt vehettem én is, aminek nagyon örültem. Izgatottan vártam már április első hetét és nem csalódtam, hiszen egy élményekben gazdag hét volt. A hét alatt nagyszerű új embereket ismertem meg és szoros barátságok alakultak ki és velük szinte minden nap beszélünk az interneten. Sokat segített a nyelvtanulás terén is, hiszen sokat tanulhattam tőlük. A hét tele volt jó programokkal és kiváló hangulattal. Csütörtök reggel volt a búcsú ideje, ami nagyon nehéz volt, mert kevésnek tűnt ez az egy hét. Soha nem fogom elfelejteni ezt a hetet és a francia diákokat, akiket nagyon megszerettem! Már alig várom, hogy jövőre én mehessek hozzájuk!
Meilinger Petra 9.c

 Izgalommal vártam első évemet a cserekapcsolatban és nem kellett csalódnom. A franciák mind kedvesek, udvariasak voltak. Jók voltak a kirándulások, a közös bulik, a soirée. A legemlékezetesebb nap talán a szerdai volt, mert akkor már mind jó barátok voltunk, és a délutáni vetélkedő is jól sikerült. Nagyon várom/várjuk a következő évet, jó lesz újra találkozni francia barátainkkal. Életre szóló élmény volt.
Szajkó Anikó 9.c
 

Szerintem ez az egy hét nagyon jól telt. Nagyon jók, változatosak voltak a kirándulások. Nekem legjobban Budapest és Pécs tetszett. De ugyancsak nagyon jól éreztem magam a Soirée-n és a búcsúbulin is. A társaság nagyon jó volt : összetartó. Mindenki nagyon kedves és aranyos volt kivétel nélkül. A buszon is nagyon jó volt a hangulat mindig. Az én cserediákom nagyon aranyos, kedves volt. Nagyon jól kijöttünk egymással. Sokat tudtunk egymással nevetni.  Nagyon sok barátot szereztem, akikkel remélem, hogy meg tudom tartani a kapcsolatot.  Összességében nagyon jól éreztem/éreztük magunkat és szerintem mindenki várja a folytatást.
Kovács Orsolya 10.c

Úgy gondolom, mindenki nevében mondhatom azt, hogy felejthetetlen hetet töltöttünk a francia diákokkal. Bevallom, eleinte féltem, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, illetve megértessem magam a diákokkal vagy éppen fordítva. Szerencsére kellemeset csalódtam. A szabad programok és a közös kirándulások során szoros barátságokat kötöttünk, elnevetgéltünk. Ez az egy hét sajnos hamar elrepült és fájó szívvel búcsúztunk el tőlük csütörtök reggel, de reméljük, hogy jövő ilyenkor újra együtt tölthetünk egy felejthetetlen hetet, immár Franciaországban.
Már Nóra 10.c

Nekem egy életre szóló élmény volt. Megismerhettem egy velem egyidős francia fiatalt. Megismerhettem a kultúráját, szokásait. A kirándulásokon sok élménnyel gazdagodtam. Új barátok szerzésére is megfelelő alkalom volt. Lehetőségünk volt a kirándulások alatt jobban megismernünk egymást. Eljuthattunk olyan helyekre, ahol még nem jártunk.
Kéri Donát 11.c

 
Vakok és gyengénlátók számára
Banner
NÖRI
A Nemzeti Örökség Intézetének emlékezetpedagógiai partnerintézménye
Banner
Határtalanul
Banner
KRÉTA e-napló
Banner
NTP
Banner